Мед Атлант

У Солотвинській громаді зіткнулися скутер та автомобіль: є постраждалий. ФОТО

За минулу добу дорожньо-транспортні пригоди сталися на Надвірнянщині та Солотвинській громаді. Слідчі розпочали кримінальні провадження та з’ясовують обставини автопригод.

Перша автопригода трапилась 24 червня між населеними пунктами Перерісль та Цуцилів. Відомо, що 34-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Пасічної, виконував маневр розвороту та не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Polo», який рухався назустріч.

Внаслідок аварії керманич та пасажирка «Volkswagen Polo» отримали травми. Їх доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Надвірної, вони обоє 1974 року народження.

Керманичі тверезі.

Наступне ДТП відбулось цього ж дня у селі Яблунька. На місці аварії поліцейські з’ясували, що 43-річний водій скутера на заокругленій ділянці дороги, допустив зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія», який рухався на зустріч.

У результаті автопригоди скутериста госпіталізовано до медзакладу.

В обох випадках слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини наголошує водіям на дотриманні Правил дорожнього руху:

– необхідно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та відмовитися від ризикованих маневрувань;

– постійно виявляйте пильність при проїзді перехресть та пішохідних переходів;

– обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...