Мед Атлант

Прикарпатські енергетики радять, як не пропустити матч збірної України

Істині фанати футболу знають, що сьогодні Україна зіграє з Бельгією в межах третього туру групового етапу Євро-2024. Матч розпочнеться о 19:00. «Та чи можна не вимикати світло в цей час?» – запитуєте ви.

На жаль, цього зробити не можна. Щодня від НЕК «Укренерго» надходять вказівки про застосування/скасування графіків погодинних вимкнень. 26 червня Прикарпаття проводить разом із ГПВ, повідомляють у пресслужбі Прикарпаттяобленерго.

Та що можна зробити, щоб не пропустити завершальний матч групового раунду?
1. Запамʼятайте, які підчерги сьогодні після 19 будуть дві години зі світлом. Зокрема, це: 4.1, 4,2, 6,1, 6.2, 6.3 і 6.4. Зателефонуйте своїм друзям, знайомим, дізнайтеся, яка черга в них. Запропонуйте зібратися компанією, якщо за їхньою адресою вимкнень ввечері не передбачається. Гуртом завжди веселіше, а підтримка – сильніша.
2. Аналогічно за поданими чергами спробуйте знайти кафе, бар, де можна подивитися футбол. Або ж знайти ті заклади, які забезпечені генераторами.
3. Насамкінець зарядіть свої павербанки, щоб мати можливість дивитись матч на телефоні чи планшеті за допомогою мобільного інтернету.

“Віримо і вболіваємо за перемогу України! Нашим спортсменам зичимо успіху, а вболівальникам – не зірвати голос при криці “ГОООЛ!” – зазначають у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...