Мед Атлант

«Для краси і здоров’я»: митники виявили незадекларовані товари у прикарпатця

В пункт пропуску «Шегині – Медика» прибув мікроавтобус «Mercedes», під кермуванням 37-річного жителя Прикарпаття, який повертався із Польщі.

Для проходження митного контролю громадянин обрав смугу «зелений коридор», призначену для переміщення товарів, що не підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами, а також не підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження, повідомляють у Львівській митниці.

Але під час огляду авто працівники митниці виявили в багажному відділенні 240 упакувань комбінованого лікарського засобу для відновлення хрящової тканини «B-LURON» торгової марки «CORALCLUB». За попередньою інформацією, орієнтовна вартість незадекларованого товару становить 2,4 млн. гривень.

Паралельно, в пункті пропуску «Смільниця – Кросценко», у водія «Mercedes Benz», який задекларував 500 кг вживаних особистих речей, було виявлено 337 одиниць косметичних засобів ТМ «Rituals». Орієнтовна вартість товару становить 250 тис. гривень.

За цими фактами складено адмінпротколи за ч. 3 та ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) Митного кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...