Мед Атлант

У ДТП на Прикарпатті загинув водій. ФОТО

Автопригоди трапились між населеними пунктами Черніїв-Марківці та на Надвірнянщині.

ДТП з загиблим і травмованим мала місце 27 червня. Відомо, що керманич «КІА Carens», 1958 року народження, житель Тисменицької громади, рухався ділянкою автодороги сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига». Між населеними пунктами Марківці та Черніїв, водій розпочав обгін попутного транспорту. І як результат, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «JEEP Cherokee». Останнім керував житель Лисця, 1970 року народження. Він рухався по своїй смузі у зустрічному напрямку, повідомляють у пресслужбі поліції.

В результаті аварії керманич «КІА Carens» загинув на місці події. Іншого водія госпіталізовано.

Водій «JEEP Cherokee»- тверезий.

Немає опису світлини.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Аварія, у якій керманич збив неповнолітнього пішохода сталася у селі Лоєва, Надвірнянської громади. Поліцейські встановили, що 26 червня, невідомий водій вчинив наїзд на пішохода, який перебував на проїжджій частині дороги. Керманич з місця події втік у невідомому напрямі.

У результаті, 17-річного потерпілого, місцевого мешканця з численними травмами госпіталізовано до лікарні.

На зображенні може бути: 1 особа, автомобіль, дорога та текст

Правоохоронці одразу ж розпочали розшук втікача-керманича. Транспортний засіб «Opel Astra» та водія Надвірнянські правоохоронці розшукали за лічені години у селі Заріччя. Йдеться про 54–річного мешканця Делятинської громади.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 135 та ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наразі фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення чоловіку підозри. Суд обере йому запобіжний захід.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв з проханням бути обачними на дорогах, не порушувати Правила дорожнього руху. Необхідно бути обережним на дорогах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Обов’язково знижуйте швидкість на поворотах та враховуйте дистанцію з іншими учасниками дорожнього руху.

“Наголошуємо кожному учаснику дорожнього руху, якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції. Пам’ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином”, – зазначають правоохоронці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...