Мед Атлант

Велопробіг пам’яті відбувся у Тлумачі до Дня Контистуції

Сьогодні у Тлумачі відбувся велопробіг в пам’ять про загиблих Героїв, а також нагадування про полонених та зниклих безвісти військовослужбовців, приурочений Дню Конституції України. 

Про це розповіли у Тлумацькій міськраді.

В наших серцях завжди житиме пам’ять про Героїв, які не побоялися взяти до рук зброю та відважно захищали Україну в боротьбі з окупантами. Молоді й сповнені сил та енергії хлопці поклали життя, щоб наше небо було мирним, а майбутнє щасливим та вільним, – йдеться у повідомленні міськради.

Велопробіг, який відбувся в Тлумачі, об’єднав жителів громади, які щиро вболівають за рідну країну та шанують полеглих Захисників та пам’ятають про полонених та зниклих безвісти військовослужбовців. У заході, який також був приурочений Дню Конституції України, взяли участь рідні полеглих Захисників, полонених та зниклих безвісти військовослужбовців, представники міської ради, освітяни, молодь та небайдужі тлумачани.

Кожен з учасників отримав наклейку з ім’ям Героя за якого брав участь у велопробігу.

Понад 80 учасників велопробігу стартували на Тлумацькому міському озері, у супроводі автомобілів поліції та швидкої допомоги, і подолавши маршрут фінішували біля Алеї Героїв та пам’ятника «Борцям за волю України».

Звертаючись до присутніх міський голова Ігор Петрук відзначив, що цей захід – це данина пам’яті усім, хто загинув за незалежність України. Він наголосив, що ми не забуваємо про полонених та зниклих безвісти військовослужбовців та підтримуємо всіх наших захисників, які зараз боронять Україну від російського агресора. Міський голова подякував усім учасникам велопробігу за участь у пам’ятному заході.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...