Мед Атлант

Військовий з 10 ГШБр «Едельвейс» повернувся з полону

Прикарпатець Руслан Черній повернувся додому.  У рідну домівку у Брошнів-Осаду Руслан Черній повернувся зі своїми бойовими побратимами з 10 ГШБр «Едельвейс».

Про це повідомили на сторінці Брошнів-Осадської громади.

Саме напередодні великого державного свята – Дня Конституції України – приблизно о 23. 00 год. бійців зустріли у домівці Руслана рідні та представники керівного складу селищної ради.

У громаді нагадали, що Руслан Черній служив у 1-му стрілецькому батальйоні 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Він потрапив у полон 10 серпня 2022 р. поблизу селища Зайцеве Донецької області, однак деякий час, з 9 серпня 2022 р. з його родиною був відсутній зв’язок, тож Руслан Васильович вважався зниклим безвісти.

31 травня цьогоріч з російського полону було повернуто 75 українців, серед яких наш земляк Руслан Васильович Черній Якийсь час боєць знаходився у військовому госпіталі у м. Суми, де медики обстежили його стан здоров’я. 27 червня Руслан повернувся додому саме з тими військовими, з котрими довелось йому разом служити – із земляками з Брошнів-Осади.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...