Мед Атлант

В ІФНТУНГ після обстрілу РФ планують почати навчальний рік 1 вересня

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу планують розпочати навчальний рік 1 вересня 2024 року.

«Після російського ракетного обстрілу 22 червня університет зазнав збитків на 100 мільйонів гривень», – з жалем констатував на брифінгу ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик .

Проте, ІФНТУНГ не залишився на одинці зі своїми проблемами. На допомогу одразу прийшли галузеві компанії, благодійні фонди, міжнародні організації, навчальні заклади, партнери, випускники. Щоб привести до ладу наслідки руйнувань, постійно ведуться відновлювальні та ремонтні роботи.

Упродовж тижня, не покладаючи рук, в університеті працюють робітники. За тиждень зроблена масштабна робота з очистки майже всіх пошкоджених вікон від битого скла та демонтаж поламаних рам.

З огляду на прогрес у виконанні ремонтних робіт, університет планує вчасно розпочати навчальний рік з 1 вересня. Всупереч сподіванням ворога, ми продовжимо підготовку молодих фахівців, які забезпечуватимуть ефективне використання корисних копалин, впровадження «зеленої» енергетики, сучасних рішень в робототехніці, електроніці, інформатиці, в архітектурі та будівництві тощо, – зазначають в університеті.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...