Мед Атлант

9 років Національній поліції України: кращі прикарпатські правоохоронці отримали відзнаки. ФОТО

В Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області правоохоронців нагородили подяками та грамотами. Урочисті заходи відбулися з нагоди 9 річниці Національної поліції України.
Спершу до особового складу звернувся начальник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько. Полковник поліції подякував кожному за гідну та ефективну роботу, вірність Присязі та українському народу. Поліцейські Прикарпаття з перших днів війни стали на захист територіальної цілісності України. І сьогодні вони також працюють на Перемогу, як в зоні бойових дій, так і в тилу:
«Забезпечено прийняття, реєстрацію та реагування на всі повідомлення громадян про правопорушення та події, що надходили на спецлінію «102». Лише від початку року ми прийняли майже 90 тисяч таких повідомлень. А завдяки злагодженій роботі слідчих, оперативників, поліцейських превентивного блоку, спільно із міжтериторіальними підрозділами Національної поліції – у кожному другому злочині особам повідомлено про підозру. Окрім цього сьогодні 154 правоохоронців області, проходять навчання та бойове злагодження» – наголосив Сергій Безпалько.
Відзначити кращих правоохоронців відзнаками та грамотами прийшли очільники Івано-Франківської військової адміністрації, Івано-Франківської обласної ради та міста Івано-Франківська, а також керівники правоохоронних та військових структур.
«За ці 9 років дуже змінилася служба працівника поліції. Це відчувають мешканці області. І про це свідчить високий рівень довіри та поваги до правоохоронців. Я бажаю кожному поліцейському, щоб люди з вдячністю ставились до того, що ви робите» – наголосив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.
Наприкінці заходів Сергій Безпалько наголосив на подальшій тісній співпраці задля безпеки громадян та перемоги України.
Всі присутні також хвилиною мовчання згадали побратимів, які полягли в війні. Загалом, за десять років, від початку російської агресії у 2014 році, поліцейські Прикарпаття втратили 18 колег. Також троє правоохоронців досі залишаються зниклими безвісти. Більше сотні отримали поранення різних ступенів важкості.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...