Мед Атлант

На Прикарпатті у ЦНАПах планують відкрити рекрутингові групи до лав Нацгвардії

Відкриття рекрутингових груп Нацгвардії у ЦНАПах – крок до ефективного співробітництва.

З ініціативи управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації відбулася онлайн-нарада з представниками органів місцевого самоврядування щодо розміщення рекрутингових груп до Нацгвардії у центрах надання адміністративних послуг міст Івано-Франківськ (терпідрозділ мікрорайон «БАМ»), Долина, Надвірна, Тисмениця та селища Богородчани.

Йшлося про те, що ЦНАПи зарекомендували себе як ефективні та зручні місця для надання адміністративних послуг з високим рівнем довіри серед населення.

Начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації Ігор Фіняк підкреслив важливість цієї ініціативи: «Наша мета – створити умови для максимально зручного доступу громадян до інформації та послуг, що сприятимуть підвищенню обороноздатності країни. Співпраця з Нацгвардією у цьому контексті є надзвичайно важливою і ми готові підтримувати та розвивати ці напрями».

«Окрім того, ми вже маємо попередній досвід функціонування рекрутингових пунктів з працівниками Нацгвардії, Держаної прикордонної служби України та Нацполіції в окремих міських ЦНАПах. На базі центрального офісу ЦНАП м. Івано-Франківська з 14 червня цього року функціонує пункт рекрутингу, де працюють виключно працівники органу місцевого самоврядування. І станом на сьогодні ми маємо 67 звернень, з яких 37 осіб було направлено на співбесіди”, — додала начальниця відділу розвитку електронних та адміністративних послуг управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації Оксана Данилюк.

Заступник командира військової частини 1241 із роботи з особовим складом Юрій Павловський висловив пропозиції щодо співпраці та зазначив, що пріоритетом є мобілізація вмотивованих громадян, які добровільно висловили бажання захищати Батьківщину. Тому, на думку підполковника, розміщення рекрутингових груп у ЦНАП забезпечить зручний доступ до інформації та консультацій для потенційних рекрутів, а також полегшить процес набору вмотивованих та кваліфікованих кадрів до Нацгвардії.

За результатами заходу учасники дійшли домовленості щодо відкриття рекрутингових груп в області найближчим часом, оскільки ця ініціатива сприятиме посиленню обороноздатності країни та забезпеченню належного рівня комплектування військових частин Національної гвардії України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...