Мед Атлант

Навчання у ліцеях та гімназіях Івано-Франківської громади почнеться 1 вересня

Про це у коментарі Суспільному повідомила директорка департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторія Дротянко.

“Робимо все, щоб почати навчання з 1 вересня. Немає розмов чи відповідних документів про те, щоб почати навчання раніше. Ми орієнтуємося на 1 вересня. Готові й до онлайн-, і до офлайн-навчання. Школи можуть обрати будь-які форми за бажанням батьків. Але всі налаштовані на очне навчання”, — каже Вікторія Дротянко.

Як навчальні заклади готуються до нового освітнього року

Директорка профільного департаменту підтвердила, що всі навчальні заклади Івано-Франківської громади забезпечені генераторами.

“Єдине, якщо буде глобальна проблема, то генератори не зможуть “тягнути” опалення всього закладу — потрібно надзвичайно потужну техніку. Але якщо вимкнення будуть такими, як минулого року, то цього нам вистачить”, — пояснила Дротянко.

Як працюють освітні заклади Франківська під час літніх канікул

З її слів, влітку у громаді працюють дев’ять чергових дитячих садків, де перебувають майже дві тисячі діток, чиї батьки працюють.

Вікторія Дротянко також нагадала, що в Івано-Франківській громаді третій рік поспіль під час літніх канікул організовують безоплатні гуртки різного спрямування.

“Вони охоплюють майже дев’ять тисяч дітей. Деякі заклади освіти теж організували літні школи. Хочу їм подякувати, бо це — додаткове навантаження”, — сказала Вікторія Дротянко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...