Мед Атлант

Прикарпатець зрубав дерев на понад 3 мільйони гривень

Слідством установлено, що впродовж серпня – вересня 2022 року підозрюваний за попередньою змовою групою осіб здійснював незаконну порубку дерев породи бук, смерека та ялиця, які в подальшому реалізовував.

Такими діями державі завдано збитків на понад 3 млн грн, повідомляють в обласній прокуратурі.
Спеціалізованою екологічною прокуратурою заявлено позов в інтересах держави про відшкодування вказаної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.
Досудове розслідування здійснюють слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру майстру лісу одного із лісництв, що на Прикарпатті, у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...