Мед Атлант

Прикарпатський ветеран долучився до Міжнародного забігу у Гаазі. ФОТО

Прикарпатець Андрій Даньо, ветеран 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України, долучився до третього Міжнародного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Щорічний забіг, присвячений пам’яті загиблих у російсько-українській війні, відбувся у Гаазі на День Незалежності України.
Наш земляк Андрій Даньо отримав важкі поранення 3 квітня 2023 року під час боїв у лісах Кремінної, втративши ліве око, руку та ногу, і зараз проходить реабілітацію в Нідерландах. Сила духу військовослужбовця вражає, адже попри травми він з ентузіазмом долучився до заходу.
«Важко передати словами, як це було класно”, – поділився враженнями Андрій.
Учасники забігу мали можливість долати одну з трьох дистанцій: 10 км, 5 км або 2 км. Андрій з товаришами обрав найкоротшу, частину якої подолав на інвалідному візку за допомогою своєї коханої.
Міжнародний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – традиція вшанування військовослужбовців, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Забіг – це можливість вшанувати пам’ять Героїв і підтримати родини, які перенесли непоправну втрату близької людини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...