Мед Атлант

Страви Гуцульщини та Покуття увійшли до всеукраїнської колекції автентичних рецептів

Гастрономічний портал SHUBA презентував масштабну колекцію традиційних рецептів з різних куточків України, яку збирали протягом трьох років. Особливе місце в ній посідають унікальні страви Гуцульщини та Покуття.

«Кулінарна спадщина» — це вже понад 500 автентичних рецептів з усіх історично-етнографічних регіонів нашої країни. Колекція представляє багатство української кухні.

«Нам дуже бракувало платформи, яка об’єднала б максимум стародавніх, традиційних і найкращих сучасних рецептів нашої національної кухні на одному майданчику. Щоб їх не треба було шукати в різних джерелах, на різних сайтах. Тепер ми маємо таку сторінку. Колекція поповнюється щодня. Ми закликаємо долучатися до цього захопливого процесу: додавайте рецепти на сайт чи публікуйте в соцмережах із тегом #ріднірецепти. Ми їх опублікуємо», — закликає шеф-редакторка порталу Валентина Вздульська.

Тут вже є рецепти покуської начинки та картопляних книглів. А також гуцульського баношу та білої грибової зупи.

Жителі Гуцульщини та Покуття можуть легко знайти на сайті рецепти рідного краю та долучитися до поповнення колекції. Це унікальний шанс зберегти родинні рецепти та зробити їх візиткою регіону.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...