Мед Атлант

Івано-Франківські семінаристи провели християнський табір у Харкові. ФОТО

З 26 серпня по 2 вересня у місті Харків при соборі св. Миколая Чудотворця Харківського Екзархату УГКЦ брати-семінаристи з Івано-Франківської семінарії ім. свщмч. Йосафата Кунцевича та Львівської духовної семінарії Святого Духа, на запрошення Екзарха Харківського Владики Василя Тучапця, провели літній християнський табір для дітей під гаслом «У тобі живе любов».

Щодня семінаристи організовували для 30 дітей різноманітні цікавинки: молитви, піснеспіви, веселі ігри, банси та участь у квестах, інформують на сайті семінарії.

Також брати-семінаристи проводили для дітей захопливі катехизації про три Божі чесноти — віру, надію, любов та про Десять Заповідей Божих.

Неодноразово під час повітряних тривог і звуків вибухів діти разом із братами перебували в підвалі, де, незважаючи на обставини, співали пісні та проводили майстер-класи.

«Цей табір став дуже важливим, адже в такий нелегкий час для нашої країни ми повинні показати дітям, що й під звуки вибухів ми можемо відпочивати разом з Богом, тому нашою головною метою було принести дітям радість та свідчити про Божу радість», — зазначив бр. Максим Дем’янюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...