Мед Атлант

Коломийські поліцейські провели для ліцеїстів заняття з правил безпеки дорожнього руху

Учні місцевого ліцею активно приєдналися до цікавого заходу, який їм організували співробітники ювенальної превенції та служби освітньої безпеки поліції Коломийщини, в рамках тижня «Безпеки дорожнього руху».

На території навчального закладу, гості у формі гри провели заняття, показували основні дорожні знаки, розповідали їх значення, а також вивчили з дітьми все про правильний перехід дороги. Особливу увагу інспектори звернули на безпеку під час перетину проїзних частин, необхідності завжди дивитись по сторонах та не використовувати при цьому гаджети. А у темну пору доби – одягати яскравий одяг чи позначати себе світлоповертаючими елементами. Для того, що юні пішоходи стали помітнішими, поліцейські їм подарували світлоповертаючі флікери.

Надалі, інспектори розповіли хлопцям та дівчатам основні правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, нагадали послідовність дій під час сигналу “Повітряна тривога”.

А наприкінці заходу діти мали можливість посидіти у поліцейському автомобілі, скористатись спецсигналами та увімкнути проблискові маячки.

Учні та педагоги подякували поліцейським за цікаве та пізнавальне заняття, зробили фото та попросили завітати до них ще.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...