Мед Атлант

В Бурштині ветерани змагалися на каяках

З нагоди відзначення 470 річниці у Бурштині відбувся турнір на каяках серед ветеранів.

Сьогоднішні змагання – це спортивний захід, який зібрав учасників з різних громад – наших військових ветеранів. Участь у турнірі взяли 4 команди – ветерани Галицької громади, Добротвірської громади та дві команди Бурштинської громади, одна з яких – це представники Бурштинської ТЕС.

Проведення спортивних заходів серед ветеранів уже стає доброю традицією для Бурштинської громади. Бо спорт та відчуття суперництва допомагають захисникам, що уже повернулися з фронту, віднайти себе у нових реаліях та знаходитись серед однодумців, яких об’єднують спільні ідеї та світогляди, — повідомляють на сторінці Бурштинської міської ради.

«Сьогодні тут зібралася велика, спортивна, дружня родина військових ветеранів, щоб позмагатися у силі, спритності і просто відпочити. Спільні змагання допомагають ветеранам відчути підтримку громади, об’єднують навколо спільних цілей і сприяють відновленню почуття єдності. Незламні духом – сильні і фізично, а саме тому ми впевнені у нашій перемозі. Нехай сьогодні панує атмосфера дружби, чесної боротьби і доброго настрою», – наголосив у своєму вітальному слові міський голова Василь Андрієшин.

Учасників змагань привітали також директор Бурштинської ТЕС Вадим Сімаков та помічник з питань супроводу військових та реінтеграції ветеранів Володимир Борисов.

Щоб підготуватися до змагань координатор соціального проєкту «Активні парки України»
Леся Горбата провела для ветеранів руханку.

Президент федерації каное України Ігор Слівінський ознайомив учасників з правилами команди та побажав успіхів і позитивних вражень.

Учасники змагались на дистанції 200 м. Команда Бурштинських ветеранів отримала перемогу, другою була команда Добротвірської громади, третє та четверте місце розділили команди Галицької громади та команда енергетиків Бурштинської ТЕС відповідно.

По завершенню змагань заступник міського голови Володимир Чуйко нагородив учасників медалями та кубками. Він зазначив, що сьогодні немає переможців чи переможених. Ми об’єднані єдиною метою – пам’ятати про Героїв, завдяки яким ми можемо жити.

Сьогоднішній захід проводиться за підтримки відділів Бурштинської міської ради, ДТЕК Бурштинська ТЕС, АМЕР Прикарпаття та федерації каное України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...