Мед Атлант

Кардіологічний чекап – контроль за серцем важливий у будь-якому віці

Сучасний ритм життя, стрес, неправильне харчування і недостатня фізична активність часто стають причинами розвитку серцево-судинних захворювань навіть у молодих.

Тим часом серцево-судинна система організму одна з основних та потребує постійного контролю, адже від неї залежить загальне самопочуття людей у будьякому віці. У ЛДЦ «Мед-Атлант» наголошують, кардіологічний чекапважливий крок для підтримки здоров’я серця та попередження серйозних захворювань.

Чому це важливо

1. Багато хвороб серця розвиваються безсимптомно на ранніх стадіях. Чекап дозволяє виявити ризики або проблеми ще до появи серйозних симптомів.

2. Регулярна діагностика допомагає контролювати тиск, рівень холестерину та інші показники, що впливають на роботу серцево-судинної системи.

3. Сімейний анамнез. Якщо у родині були випадки серцевих захворювань, вам слід особливо ретельно стежити за своїм здоров’ям, щоб знизити ризики.

4.  Рання діагностика може попередити інфаркт або інсульт, вчасно виявивши загрозливі стани.

5.  Кардіологічний чекап дозволяє лікарю призначити точнета ефективне лікування або профілактичні заходи на основівашого стану.

Є певні категорії осіб з підвищеним ризиком до захворювань серцево-судинної системи, яким варто проходити чекап регулярно.

Основні причини:

  • наявність надлишкової ваги
  • наявність цукрового діабету
  • постійні задишки, слабкість та втома
  • підвищений чи знижений артеріальний тиск
  • біль у грудях
  • шкідливі звички (куріння, зловживання алкоголем)
  • часті пришвидшення чи уповільнення ритму серця.

Людям після 35 років медики радять регулярно перевіряти роботу організму. Не менш важливо це для осіб, у яких в родині є патологічні серцево-судинні захворювання. Кардіологічний чекап організму допоможе виявити різні захворювання серця і судин (ішемічна, гіпертонічна хвороба, аритмія та інші) і ризики їх розвитку.

Чекап це можливість комфортно і швидко пройти повний медичний огляд з усіма дослідженнями.

Програма кардіологічного чекап у клініці «Мед-Атлант» включає:

Первинну консультацію кардіолога

Ехо серця

• ЕКГ з розшифруванням

• Доплер судин шиї

Лабораторну діагностику

Повторну консультацію кардіолога за результатами обстежень

Переваги проходження кардіологічного чекапу в клініці“Мед-Атлант” полягають у комплексному підході до вашогосерцево-судинного здоров’я. Ми пропонуємо все необхіднедля точної діагностики та профілактики захворювань серцяза один візит:

ЕКГ — швидкий та надійний спосіб оцінити роботу серця, виявити аритмії, ішемію та інші порушення.

ЗD серця на апараті експертного класувисокоточнадіагностика, яка дозволяє оцінити структуру та функціюсерця, клапанів, а також стан судин і перикарда. Апарати в клініці забезпечують 3D та 4D візуалізацію, що гарантуємаксимальну точність дослідження. Також застосовується холтерівське моніторуванняце безперервне добове спостереження за серцевим ритмом і тиском, що дозволяє виявити можливі проблеми в умовах звичайного життя.

Консультують в клініці “Мед-Атлант” досвідчені лікарі кардіологи Лілія Хомут та Юлія Бартків, вони нададутьпацієнтові індивідуальні рекомендації щодо профілактикита лікування на основі результатів обстеження.

У клініці “Мед-Атлант” ви отримуєте комплексний підхід, сучасне обладнання, комфортні умови та персоналізовані рекомендації для покращення вашого здоров’я.

Контакти лікувально-діагностичного центру «Мед-Атлант»:

+38 (095) 00 38 452

+38 (095) 00 38 453

+38 (097) 41 13 133

м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 48 (корпус 1),

м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 23 (корпус 2).

Соцмережі:
https://med-atlant.if.ua/
https://www.facebook.com/medatlantif
https://instagram.com/med_atlant.if?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://instagram.com/medatlant.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...