Мед Атлант

Університет Короля Данила започаткував нову програму для студентів – «Грантове стажування»

Двоє студентів Університету Короля Данила отримали гранти на безкоштовне навчання та стажування у відомих компаніях регіону – це студентка спеціальності 035 Філологія (ОП «Англійська мова (переклад)») Марина Стефанюк та студент спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа Денис Смаль.

Марина Стефанюк стажуватиметься в мовній школі «Профі-Центр». Уже зараз вона відзначає, що конкурс відкрив для неї нові перспективи та сприятиме професійному розвитку.

Окрім «Профі-Центру», іншим грантодавцем є міжнародна мережа готелів «Radisson Blu Resort». Можливість практикуватися в компанії отримав Денис Смаль.  Упродовж стажування хлопець  візьме участь у лекціях, воркшопах, майстер-класах від фахівців мережі й набуде нових професійних навичок.

Ідею програми «Грантове стажування» втілив Олександр Лада, проєктний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД, спираючись на досвід провідних університетів світу. Він наголосив, що цей проєкт допоможе  студентам набути нові практичні навички в реальних умовах роботи та забезпечить старт успішної кар’єри.

«Оскільки УКД є бізнес-орієнтованим середовищем, ми вирішили реалізувати програму «Грантове стажування» з метою максимальної підготовки студентів до реальних викликів ринку праці. Ця програма дозволить  студентам не лише набути теоретичні знання, а й зануритися в практичну діяльність, розвивати свої професійні навички та налагодити  цінні ділові контакти», – резюмував проєктний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД  Олександр Лада.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...