Мед Атлант

В Калуші відкрили анотаційні дошки трьом Героям

На фасаді Калуського ліцею №4 19 вересня відкрили і освятили інтерактивні меморіальні дошки трьом випускникам закладу, які загинули у російсько-українській війні. Це — Іван Сивий, Валентин Нестеров, Андрій Дронь.

Родичі полеглих Героїв, ліцеїсти, педагоги, представники духовенства, влади і громадськості разом пригадали життєві шляхи випускників, змовили молитви за спокій їхніх душ, пошанували пам’ять усіх Захисників, завдяки яким можемо твердо стояти в українському сьогоденні.

Іван Сивий став на захист рідної держави став у листопаді 2022 року. Служив кулеметником стрілецького взводу стрілецького відділення. 17 січня 2022 року віддав свій останній бій під Бахмутом. Вважався таким, що зник безвісти. Загибель Героя підтвердили у вересні 2023 року.

Бойовий медик гірсько-штурмового взводу старший солдат Валентин Нестеров, мужньо і безстрашно виконуючи свій військовий обов’язок, загинув 11 березня 2023 року у бою з окупантом на Донеччині.

Андрій Дронь був призваний на захист Батьківщини у липні 2022 року. Служив навідником мотопіхотного відділення. Загинув 30 серпня 2023 року у бою за Україну, її свободу і незалежність, на Донеччині.

Установлення інтерактивних меморіальних дощок полеглим українським Воїнам — справа ГО «Спогади крізь віки». Зісканувавши QR-код на дошці, можна ознаймитись із матеріалами про життя і боротьбу Героя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...