Мед Атлант

У Франківську затримали чоловіка, який вдарив ножем 33-річного мешканця міста

Співробітники Івано-Франківського РУП оперативно встановили обставини кримінального правопорушення. Слідчі повідомили фігуранту про підозру.

Ввечері 19 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа завдала удар ножем 33-річному мешканцю міста.

На місце одразу було скеровано екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

Патрульні поліцейські зупинили кровотечу, надали необхідну домедичну допомогу потерпілому. Надалі його госпіталізували в КНП «Центральна міська клінічна лікарня». Медики діагностували тяжкі тілесні ушкодження, що небезпечні для життя в момент заподіяння.

Провівши першочергові слідчо-оперативні дії, поліцейські Івано-Франківського РУП встановили, що до кримінального правопорушення причетний 31- річний мешканець Івано-Франківська. Чоловік уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та наркозлочини.

Надалі з’ясували, що між потерпілим та фігурантом відбувся словесний конфлікт, під час якого в останнього виник умисел на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Відтак чоловік завдав цілеспрямований удар ножем в живіт.

Поліцейські виявили фігуранта за місце проживання. В помешканні провели обшук. Зловмисник викинув ніж у каналізаційний люк, неподалік місця проживання. Знаряддя злочину поліцейські вилучили. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере запобіжний захід.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...