Мед Атлант

Прокурори провели зустрічі у навчальних закладах Прикарпаття. ФОТО

Упродовж тижня прокурори проводили зустрічі із учнями ліцеїв та гімназій Івано-Франківщини. Зустрічі проходили цікаво та пізнавально у довірливій атмосфері, а учні мали можливість поставити прокурорам запитання та отримати відповіді.

На Коломийщині прокурори спільно з інспекторами поліції відвідали ліцей та гімназію. Спілкувались на тему булінгу серед дітей та підлітків.
Прокурорка Коломийської окружної прокуратури розповіла школярам про діяльність прокуратури та особливості роботи ювенального прокурора з неповнолітніми. Зокрема, вона розказала про види відповідальності та наслідки за порушення законів, про булінг як форму насильства над дітьми.
Щоб діти мали можливість детальніше дізнатися як слід чинити, коли став свідком булінгу та як розпізнати його прояви, прокурорка вручила школярам брошуру «Про булінг для дітей».
На Косівщині прокурори спілкувалися з ліцеїстами щодо попередження вчинення правопорушень, протидії булінгу, домашньому насильству та негативним явищам у дитячому середовищі, а також про безпеку в Інтернеті та відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень.
Також у зустрічі із учнями брали участь працівники ювенальної поліції.
У Івано-Франківську прокурор спільно із інспектором поліції провели лекцію щодо попередження вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень. Також вони розповіли про дотримання Правил дорожнього руху на двоколісних транспортних засобах та про відповідальність у разі їх порушення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...