Мед Атлант

У Калуській громаді триває робота над встановленням альтернативних джерел опалення

Зважаючи на те, що Калуська ТЕЦ через 3 опалювальних періоди припинить подавати тепло на місто – в громаді працюють на випередження.

Сподіваємося, що до кінця наступного року вдасться завершити роботи із встановлення модульних котелень на всіх запланованих локаціях, — каже голова громади Андрій Найда.

Стан виконання робіт по котельнях на сьогодні.

➡️1. Котельня ясла-садка “Росинка” – завершено бетонування фундаментів під модуль та димову трубу. Змонтовані трубопроводи водопостачання, каналізаційні мережі та колодязі. Проводяться роботи з монтажу теплотраси. Також триває монтаж котлів, насосного обладнання, системи постачання, КВПіА, а також модульної котельні на базі підрядника. Монтаж модулю планується розпочати 24 вересня.

Підписано договір з АТ «Івано-Франківськгаз» на монтаж газопроводу, постачання матеріалів заплановано на 23 вересня, а монтаж газопроводу працівники Калуського УЕГГ Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» розпочнуть 24 вересня.

➡️2. На території ліцею №10 виконано розбивку місця для монтажу модуля, завезені фундаментні блоки.

➡️3. Котельня в с. Студінка – завершено будівельно-монтажні роботи. Трубопроводи системи водопостачання та теплофікації заповнені водою та випробувані. Підрядник надіслав лист до АТ «Івано-Франківськгаз» з проханням подати газ для проведення пусконалагоджувальних робіт, попередньо обговорено дати початку з 23 вересня 2024 року. Необхідно завершити роботи з благоустрою території, які планується виконати до кінця цього місяця.

➡️4. Проект ліцею №2 – станом на зараз без змін. За інформацією проектувальників, проєктна документація розроблена, окрім зовнішніх і внутрішніх газопроводів (після прокладання газопроводу до ясел-садка “Росинка”).

➡️5. Щодо твердопаливних котелень – проєктант підготував три проєкти для котелень за адресами: вул. Хіміків, вул. Тихого та вул. Б. Хмельницького, які надані для нашого розгляду та перевірки. Під час перевірки документації з 13 по 16 вересня виявлено ряд зауважень, які направлено проектантам.

➡️6. Реконструкція ЦТП на вул. Хмельницького (поліклініка): проводяться проєктні роботи. 16 вересня разом із проєктантами АТ «Івано-Франківськгаз» оглянуто місце прокладання газопроводу в районі “п’ятачка”.

➡️7. Дитяча поліклініка на вул. Будівельників – проєктна документація передана на розгляд і перевірку. Проведено перевірку, направлено ряд зауважень по газовій котельні. Проєктувальники також розглядають трасу для газопроводу, документація знаходиться в роботі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...