Мед Атлант

На Прикарпатті триває другий заїзд у Безпековому таборі для дітей з Сумщини. ФОТО

Сьогодні до Безпекового табору, що організований БФ ”Чисті серцем” у співпраці з ГУ ДСНС в області, завітали рятувальники.

Для діток було організовано багато цікавих, а головне корисних локацій. На кожній локації представники Служби порятунку навчали діток діям у різних надзвичайних ситуаціях.
Особливу увагу було приділено діям при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, а також дітки навчилися користуватися вогнегасником, керувати квадрокоптером та орієнтуватися на місцевості за допомогою GPS-навігаторів.
Справжнє захоплення діток викликала демонстрація роботи групи радіаційного та хімічного забезпечення, групи водолазних робіт, а також кінологічного відділення.
Психологинею Головного управління було проведено з дітками тренінги для стабілізації емоційного стану, зняття тривоги, а також відпрацьовано спеціальні вправи.
Цікаво, насичено, а головне дуже корисно діти проводять час у таборі, адже всі знання одразу були підкріплені практично і тепер кожен з учасників буде готовий до будь-якої ситуації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...