Мед Атлант

У ДТП на Прикарпатті травмована пасажирка, також розшукано водія-втікача, який вчинив наїзд на пішохода

ДТП мали місце в Івано-Франківську та у Поляниці.

Перша автопригода трапилась 25 вересня близько 8:20 в обласному центрі. Відомо, водій автомобіля «Renault», 2004 року народження, не надав перевагу легковика «Audi», і як результат, відбулось зіткнення.

В результаті автопригоди пасажирка «Renault», 1996 року народження, отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до мед закладу.

Керманичі тверезі.

Аварія у якій постраждав пішохід, сталася цього ж дня близько 18:20 у Поляниці. Поліцейські встановили, що невідомий водій, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», не справився з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини дороги. Опісля, вчинив наїзд на пішохода. Чоловік рухався в попутному напрямку.

Після вчинення ДТП, водій скрився з місця аварії. Правоохоронці одразу ж розпочали розшук втікача-керманича.

Поліцейські оперативно встановили особу керманича. Надалі, транспортний засіб та водія правоохоронці виявили у Поляниці. Йдеться про 33-річного мешканця Вінниці.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмованого пішохода 1997 року народження, мешканця Києва, доставили до лікарні.

Наразі вирішується питання щодо затримання керманича у процесуальному порядку.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчими розпочато кримінальні провадження ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України.

У рамках кримінальних проваджень слідчі призначили необхідні експертизи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...