Мед Атлант

Понад 140 ліцеїстів присягнули на вірність українському народу

До Дня захисників і захисниць України у Ліцеї безпекового спрямування МВС України, що в Івано-Франківську, відбулась урочиста подія – посвята у ліцеїсти та складання ними присяги. Понад 140 ліцеїстів, а це діти українських оборонців – військовослужбовців, поліцейський, рятувальників, захисників та Героїв, присягли бути гідними слави тих, хто став на захист держави.

З урочистою подією ліцеїстів привітав начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько. Полковник поліції побажав успіхів у навчанні та надалі гідно служити українському народу:

Я бажаю кожному з вас мирного неба, з честю та гідністю навчатись у безпековому ліцеї. Ви одні з перших випускників безпекових навчальних закладів України патріотичного спрямування, на сьогодні вони найкращі в Україні. Поліція Прикарпаття під час вашого навчання буде поруч, щоб допомогти та захистити вас».

Після урочистостей очільник поліції спільно з заступником голови Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України Василем Шумилом подарували ліцеїстам м’ячі та спортивне приладдя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...