Мед Атлант

Умєров звільнив чотирьох заступників

Міністр оборони Рустем Умєров оголосив про проведення деяких кадрових та системних змін. До уряду вже подані заяви на звільнення чотирьох з восьми заступників.

Повідомляє Місто з посиланням на Міністерство оборони України.

Я підписав подання до Кабінету міністрів України про звільнення заступників міністра оборони — Станіслава Гайдера (переходить на посаду керівника Офісу міністра), Олександра Сергія, Юрія Джигира, Людмили Дараган (державного секретаря). Про нові призначення, включно із заступниками міністра, повідомлю окремо, – йдеться у повідомлені Умєрова.

Він також повідомив про реформування системи оборонних закупівель. «Спецтехноекспорт» переходить від підпорядкування Головного управління розвідки до Міноборони. Умєров поставив завдання завершити процес очищення системи закупівель у тісній співпраці з правоохоронними та антикорупційними органами.

Також продовжуємо реформування Агентства оборонних закупівель (АОЗ) і Державного оператора тилу (ДОТ), наближаючи ці процеси до стандартів НАТО, – йдеться у повідомленні.

За словами Умєрова, найближчим часом будуть створені наглядові ради для обох структур. Подання до Кабінету міністрів України буде зроблено цього тижня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...