Мед Атлант

На Франківщині 37 учнів отримуватимуть стипендії від голів обласної ради та обласної адміністрації

37 учнів закладів загальної середньої освіти упродовж 2024/2025 навчального року отримуватимуть стипендії голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації.

Школярі – переможці IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Сертифікати на отримання стипендій учням вручили перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та голова ОДА/ОВА Світлана Онищук.

“У сучасному світі високорозвиненою вважається держава, яка дбає про освіту, науку, технології та інновації. Наше завдання сьогодні – це перемога і ми впевнені, що вона обов’язково буде, бо ми захищаємо своє. Але після виконання цього завдання завдяки нашим захисникам і захисницям, в нас буде друге, не менш важливе, завдання – розбудова нашої країни. За яку державу воюють наші захисники? За високорозвинену, соціальну, демократичну. І саме ви маєте її такою зробити. Я дякую всім вчителям, бо переможці не тільки учні, але й їхні наставники. Я хочу, щоб ви, переможці, усвідомлювали, що це лише один з етапів у вашому житті. Для того, щоби бути успішними в житті – треба бути найкращими завжди. Не лише сьогодні, але й завтра. Якби не склалася ваша доля, щиро бажаю – живіть і працюйте в Україні, бо вдома найкраще. Вкладайте свої вміння і навички у розвиток своєї держави”, – сказав Василь Гладій.

Ще 21 учень з числа переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, які закінчили 11 клас отримали одноразові грошові винагороди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...