Мед Атлант

Понад 340 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали студенти УКД

Учора в Університеті Короля Данила з нагоди посвяти в першокурсники відбувся благодійний концерт та аукціон на підтримку ЗСУ.

Вхід – донат.

У дійстві взяли участь зіркові гості: народний артист України Степан Гіга, комік та випускник УКД Вася Харизма, співачка й авторка «Ліжник TV» Fiinka та попвиконавець Ілля Найда. Із продажу квитків та аукціонних торгів команді університету вдалося виручити понад 340 тисяч гривень.


Також під час благодійного концерту відбулася й урочиста посвята першокурсників. Вступники офіційно стали частиною університету, склавши обітницю студента УКД. Під час церемонії вони зобов’язалися дотримуватися академічної доброчесності, поважати цінності закладу та бути гідними громадянами держави і членами студентського товариства.

«Переконані, що сьогодні кожен святковий захід має бути більшою чи меншою мірою спрямованим на підтримку нашого війська. Посвята в першокурсники, традиційне дійство для УКД, цьогоріч укотре нагадала про важливість донатів і дала змогу зібрати кошти для допомоги ЗСУ. Вважаю, що, окрім дотримання постулатів академічної спільноти, мусимо у цей час максимум зусиль докладати для формування національно-свідомої молоді, виховання відповідних ціннісних орієнтирів, особливо в час війни», – зазначив ректор УКД Мирослав Луцький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...