Мед Атлант

Рятувальники провели цікаві заходи у Безпековому таборі для дітей з Сумщини

У мальовничому Яремче, вже втретє цього року реалізовується унікальний проєкт — Безпековий табір для дітей із Сумщини.

Організований Благодійним фондом «Чисті серцем» у співпраці з рятувальниками, цей табір став для дітей не лише можливістю відпочити, але й навчитися життєво важливих навичок. У сучасних умовах безпеки ці знання набувають особливої ваги.

Сьогодні в таборі був день, коли звичні ігри та розваги відступили на другий план. До діток завітали рятувальники, аби не просто розповісти дітям про свою роботу, а й навчити їх, як діяти в надзвичайних ситуаціях. Піротехніки розповіли, як поводитися при виявленні вибухонебезпечних предметів, хіміки пояснювали, як захистити себе від впливу токсичних речовин, водолази навчали основам безпеки на воді, а гірські рятувальники відкривали дітям таємниці виживання в горах, та навчили користуватися квадрокоптером.

Психологи розповіли розповіли, як впоратися з психологічними викликами, що можуть виникнути під час кризових ситуацій. Усі заняття поєднували в собі теорію та практику, даючи дітям можливість застосувати нові знання на практиці.

Проте не лише навчанням був наповнений цей тиждень. Діти мали можливість насолодитися красою Карпат, взяти участь у захоплюючих екскурсіях і поринути у світ природи, що надало їм сил і позитивних емоцій. Безпековий табір у Яремче — це не просто відпочинок. Це досвід, що об’єднує важливі знання та незабутні враження, які діти повезуть із собою додому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...