Мед Атлант

У Голині попрощалися з Героєм Михайлом Бараном

Сьогодні, 3 жовтня, у с. Голині громада прощалася із Героєм – солдатом Михайлом Бараном.

Дитинство Михайло провів у рідному селі. Тут, в Голинській школі, закінчив 9 клас. Професійну освіту здобував у Брошнівському училищі. Відслужив в армії. Після того ввесь час працював на різних роботах. Був дуже доброю людиною, брався за будь-справу.

У 2004 році одружився. У сімї народилося двійко синів. Проте, життя у шлюбі не склалося. Проживав з мамою, яку дуже шанував.

1 січня 2024 року був мобілізований до лав ЗСУ. Герой гідно та самовіддано стояв на захисті Батьківщини. Служив гранатометником 2-го механізованого відділення 2-го механізованого взводу 5-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону однієї з військових частин. Воював на Донеччині, Харківщині… Був двічі поранений.

Вірний військовій присязі, в бою за Україну, солдат Михайло Баран 12 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання у Харківській області отримав важке поранення, в результаті якого, на превеликий жаль, помер 26 вересня в лікарні у м. Києві.

9 жовтня 2024 року Воїну повинно було виповнитися 44 роки…

Складаємо глибоку шану та вдячність Воїну за саможертовний подвиг в ім’я майбутнього України. Світла пам’ять про Героя буде вічною! — каже голова громади Андрій Найда.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...