Мед Атлант

У ДТП на Прикарпатті травмувався велосипедист та загинув пішохід: деталі

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце в Івано-Франківську та Надвірнянському районі. Перша аварія за участі автомобіля та велосипеда трапилася 3 жовтня, близько 8 години ранку у обласному центрі.

Пише Місто з посиланням на поліцію області.

Виїздом поліцейських на місце події встановлено, що на перехресті вулиць Надрічна – Промислова трапилась ДТП між автомобілем “Mitsubishi Outlander”, під керуванням 48- річного жителя Івано-Франківська та велосипедистом. Керманич не надавав перевагу в русі велосипедисту в результаті допустив наїзд на нього.

40-річного травмованого чоловіка, франківця, госпіталізовано у обласну лікарню.

Смертельний наїзд на пішохода трапився цього ж дня о 19:20 у селі Лоєва, Надвірнянської громади. На місці пригоди було встановлено, що 20 -річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольсваген Гольф», вчинив наїзд на пішохода.

Потерпілий, 1967 року народження, місцевий житель помер на місці ДТП.

Керманичі тверезі. Відомості щодо дорожньо-транспортних пригод внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1, 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

В усіх випадках слідчі вилучили з місця подій транспортні засоби. Призначено ряд експертних дослідженнь для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортних пригод.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...