Мед Атлант

Популяризувала владу окупантів: повідомлено про підозру жительці Херсонщини

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури жительці Херсонщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності.

Слідством установлено, що підозрювана у вересні 2023 року добровільно взяла участь у псевдовиборах депутатів, які проводила держава-агресор на тимчасово окупованих територіях.

За їх результатами вона зайняла посаду «депутата ради депутатів Каланчацького муніципального округу Херсонської області» від партії «єдина росія».

В подальшому так звану депутатку затвердили «головою постійної комісії по соціальних питаннях, законності і депутатської етики ради депутатів» цього муніципального утворення.

На службі в окупантів вона популяризує владу країни-агресора та реалізовує соціальну політику з метою впровадження політичних рішень окупаційної влади.

Спеціальне досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...