Мед Атлант

В Микуличині та Верховині для дітей Героїв організували «Веселі спортивні розваги»

Для дітей наших Героїв в рамках обласного проєкту «Турбота про родину Героя» в Микуличині та у Верховині організували фізкультурно-оздоровчі змагання «Веселі спортивні розваги».

У них взяли участь понад пів сотні дітей наших військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну та з родин зниклих безвісти. У Верховині дійство присвятили світлій пам’яті Героя Андрія Дідківського, який з початку повномасштабного вторгнення без вагань взяв до рук зброю та став на захист України. Верховинець поліг у бою під час захисту Київщини.

На спортивних майданчиках вирували неймовірні емоції. Такі заходи, які спрямовані на формування здорового способу життя та розвитку наших дітей, дуже потрібні, адже згуртовують їх, допомагають емоційно перезавантажитись та формують нескорений дух.
Вдячність кожному, хто долучився до проведення, а зокрема моїм радникам, Володимиру Веркальцю та Роману Боднару, який захищав Україну на передовій, за турботу про родини захисників, в тому числі особливу увагу до дітей Героїв.
Працюємо над тим, щоби залучати до спортивного дозвілля ще більше дітей. Адже це – фізичний розвиток, що гарантує здорове майбутнє, чудова нагода знайти нових друзів та почерпнути якнайбільше позитивних емоцій, які такі потрібні нашим дітям у час війни, — каже голова ІФ ОВА Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...