Мед Атлант

Прикарпатців запрошують на молитовний вечір вшанування памʼяті святого Івана-Павла II

У Відпустовому центрі Блаженного Симеона Лукача, 22 жовтня, проведуть особливий вечір пам’яті святого Папи Івана Павла II. Цей день є літургійним спомином великого святого, адже саме 22 жовтня 1978 року Іван Павло II був урочисто інтронізований на папський престол.

У програмі вірних очікуватиме акафіст до святого, спільна Божественна Літургія та повчання про служіння Івана Павла II, його духовний шлях і великий внесок в історію Церкви.

Після богослужінь усі присутні матимуть можливість прийняти благословення мощами святого.

Подібні вечори із молитовним вшануванням памʼяті часто провадять у Відпустовому центрі. Душпастирі наголошують, як важливо пам’ятати наших святих, адже вони є прикладами справжньої відданості вірі, мужності та самопожертви. Святі та блаженні допомагають нам усвідомити цінність духовного життя та надихають слідувати за їхнім прикладом, зберігаючи віру та любов у серці, навіть у найважчі часи.

Святий Папа Іван Павло II був не лише великим пастирем Католицької Церкви, але й прикладом вселенської любові та прагнення до миру. Це єдиний Папа Римський, який відвідував Україну та подарував нашому народу 28 українських новомучеників, серед яких і наш покровитель блаженний Симеон Лукач. Його слова і дії, спрямовані на об’єднання християн і захист людської гідності, і сьогодні є актуальними і надихаючими, — повідомляють на сторінці центру.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...