Мед Атлант

Тренди жіночого взуття на осінь-зиму 2024 року

Майбутній сезон готує чимало модних сюрпризів — від високих чобіт із широкою халявою, черевиків на тракторній підошві та ботильйонів до утеплених кросівок і кедів у стилі ретро. Розповімо, якими будуть тренди взуття на осінь-зиму 2024 року.

Кросівки та кеди

Холодний сезон 2024 року асоціюється з елегантним взуттям. Але уявити гардероб сучасної дівчини без зручних кросівок і кедів неможливо. Уваги варті кросівки Пума жіночі. Вони не позбавлені елегантності та мають усі переваги спортивного взуття. Такі моделі доповнять повсякденні образи з джинсами або напівспортивними штанами.

Чоботи з широкою халявою

З приходом холодних місяців багато жінок оновлюють свій гардероб. Щоб бути в тренді, варто звернути увагу на високі чоботи з халявою-гармошкою. Таке взуття зберігає тепло й комфорт, створює ефект струнких ніг.

Носити ці чоботи можна з:

  • мінісукнями;
  • спідницями в довжині міді;
  • м’якими трикотажними сукнями.

Гарний вигляд вони матимуть із джинсами скіні, які повертаються в моду восени 2024 року.

Лаковане взуття

Новий тренд, який, на думку експертів, затримається надовго, — глянцеві ботильйони і напівчеревики. Лаковане взуття добре доповнить повсякденні та святкові образи. Воно добре пасує для вбрання у стилях смарткежуал і коктейль.

Ботфорти

Ботфорти не виходять із моди. Дизайнери бренду Gucci поєднують їх із короткими шортами, мереживними сукнями-комбінаціями та довгими сукнями з відкритими плечима, а бренд Ferragamo створює з ними монохромні образи. Таке взуття можна носити не тільки зі спідницями та сукнями, а й зі штанами-кюлотами.

Шкіряні, замшеві, з велюру й текстилю, з широкою халявою і такі, що облягають ногу на кшталт панчіх — ось перелік популярних моделей на осінь-зиму 2024. Висота підборів і форма мису не мають значення. Вибирайте пару, спираючись на загальний настрій образу. Поєднуйте їх із легінсами та спідницями, шортами або сукнями в довжині міні.

Черевики на масивній підошві

Черевики на масивній підошві — головний тренд міжсезоння. Дизайнери випускають їх як у більш грубій стилістиці, так і в нейтральному прочитанні. Вони виграшно поєднуються з будь-яким образом: з неформальним костюмом в офіс, з оверсайз-світшотом на прогулянці.

Взуття з квадратним мисом

Не перший сезон дизайнери випускають взуття з квадратним мисом. Це не тільки стильно, а й зручно. На показі Louis Vuitton можна побачити багато подібних моделей:

  • сірі, коричневі, блакитні й навіть жовті ботильйони на стійких підборах;
  • чорні високі чоботи;
  • молочні, білі та чорні туфлі з квадратним носком.

Напівчеревики та лофери зі зрізаним мисом можна носити зі спідницями міді та з брючними костюмами. А туфлі з квадратним носком у стилі ретро пасують до спідниць максі та закритих суконь із чіткими лініями крою.

Яке взуття вибрати

Стилісти однозначні у відповідях на це питання. Вони радять вибирати «комфорт» і «баланс». Відтінки в образах мають бути врівноважені. Простота і мінімалізм на піку популярності. Зручність і функціональність виробів — головні критерії вибору.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...