Мед Атлант

У Франківську голова ОВА зустрілась з підприємцями краю

Майже пів сотні представників бізнесу і близько 2 годин відвертої та продуктивної розмови. В Івано-Франківську провели зустріч з підприємцями Прикарпаття у рамках регіональної платформи «Діалог влади з бізнесом» за участі представників ТЦК та СП, податкової, служби, правоохоронних органів та керівників структурних підрозділів ОВА. 

Спільна робота над пошуком механізмів для вирішення проблемних питань, таких як критерії критичності підприємств, бронювання працівників. Обговорили питання з нестачею кадрового ресурсу, напрацювали низку пропозицій, які зможуть вплинути на цю ситуацію. 

Акцентувалось і на працевлаштуванні ветеранів. Уже незабаром будуть доступні в мережі усі вакансії, які пропонує прикарпатський бізнес, можливості перекваліфікації ветеранів. 

Такі зустрічі із підприємцями краю будемо проводити на постійній основі. Нам важливо чути проблеми бізнесу. Деякі будемо вирішувати на місцях, інші – підніматимемо на розгляд Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, — каже голова ІФ ОВА Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...