Мед Атлант

Зеленський скликав РНБО щодо проблеми МСЕК і фальшивих інвалідностей прокурорів

Президент України Володимир Зеленський очікує від правоохоронних органів “відповідних швидких жорстких рішень” щодо виявлених випадків корупції, пов’язаних із медико-соціальними експертними комісіями.

Пише Місто з посиланням на Володимира Зеленського.

На жаль, у тилу тут, в Україні, стаються речі, з якими жодних ворогів не треба. Це реально внутрішній ворог. Те, що відбувається із МСЕК – медико-соціальними експертними комісіями – та нахабством людей, зокрема прокурорів, які скористались своїми зв’язками з МСЕК та оформили собі фальшиві інвалідності, — наголосив глава держави у вечірньому відеозверненні в неділю. Я чекаю від правоохоронців зокрема, насамперед — СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора — відповідних швидких жорстких рішень. Призначив РНБО, — наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, 4 жовтня з’явилася інформація, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили очільницю Хмельницького обласного МСЕК Тетяну Крупу та її сина, який обіймає керівну посаду в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, на незаконному збагаченні. Під час обшуків у них знайшли тільки готівкою майже $6 млн у різних валютах, брендові прикраси та коштовності

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...