Мед Атлант

Солотвинська лікарня отримала реабілітаційне обладнання

У червні 2024 року Солотвинська громада стала одним із переможців проекту соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» Благодійного фонду Фонд “МХП-Громаді”.

Проект “Реабілітація – перший крок на шляху до повноцінного життя” отримав підтримку, а його реалізація дозволила Солотвинській лікарні отримати необхідне обладнання, а саме:

✅Реабілітаційну бігову доріжку (для відновлення ходи, зміцнення м’язів нижніх кінцівок, поліпшення кардіоваскулярної системи. Застосовується при реабілітації після травм, операцій, а також для профілактики захворювань опорно-рухового апарату.)
✅Платформи для балансування: (Для тренування вестибулярного апарату, координації рухів, зміцнення м’язів гомілки та стопи. Застосовується при реабілітації після травм головного мозку, інсультів, а також для профілактики падінь у людей похилого віку.)
✅Сходи реабілітаційні: (Для відновлення ходи, тренування м’язів нижніх кінцівок, поліпшення координації рухів. Використовується при реабілітації після травм колінного та тазостегнового суглобів, а також для профілактики захворювань опорно-рухового апарату.)
✅Кушетки з регульованим підголівником: (Для проведення масажу, мануальної терапії, кінезіотейпування. Забезпечують комфорт пацієнта під час процедур.)
✅Робот тренажер для руки і пальців ORTEK – ЛІВА/ПРАВА: (Для відновлення рухових функцій руки і пальців після травм, інсультів, нейрохірургічних операцій. За допомогою програмованих вправ допомагає відновити силу, координацію та точність рухів.)
✅Мультистанція House Fit: (універсальний комплекс для проведення широкого спектру реабілітаційних процедур. Дозволяє здійснювати кінезіотерапію, механотерапію, електротерапію та фізичну терапію. Застосовується для лікування різних захворювань опорно-рухового апарату, нервової системи, а також для загального зміцнення організму.)
✅Регульований одноручний набір гантелей: (Для зміцнення м’язів верхніх кінцівок, розробки суглобів. Використовується при реабілітації після травм плеча, ліктя, кисті, а також для загального фізичного зміцнення.)

Вже незабаром обладнання буде змонтоване та готовим до екплуатації. Завдяки сучасному обладнанню та професіоналізму лікарів, лікарня зможе значно розширити спектр медичних послуг і надавати допомогу пацієнтам з більш широким колом захворювань та травм. Щиро дякуємо Фонд “МХП-Громаді” за підтримку цього важливого проєкту, — повідомляють на сторінці лікарні.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...