Мед Атлант

У Резерв+ зʼявилася функція пошуку вакансій

У застосунку Резерв+ відтепер доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє знайти вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.

Завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони – понад 4000, який щодня зростає, повідомила пресслужба Міноборони 18 жовтня, передає Місто.

Новий сервіс дає змогу знайти бригаду, в яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати знання та вміння.

Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у ЗМІ.

Інтуїтивний інтерфейс дає змогу швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів, – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...