Мед Атлант

У 14 ЦНАПах громад Франківщини можна отримати консультації від газовиків

Щоб максимально швидко відповідати на запити споживачів газу та спростити отримання консультацій, прикарпатські газовики запровадили практику прийому клієнтів у ЦНАПах територіальних громад.

Станом на жовтень 2024 року фахівці Івано-Франківської філії, згідно з узгодженими органами місцевого самоврядування графіками, надають консультації у 14 Центрах надання адміністративних послуг ТГ Івано-Франківщини. Тут клієнти можуть отримати відповіді на  запитання не лише від фахівців філії, а й поспілкуватись із керівниками районних Управлінь експлуатації газового господарства.

На прийомі у ЦНАП можна вирішити питання від укладання договору на газифікацію до звірки показань лічильника та отримання інформації по особового рахунку.

Географія ЦНАПів, в яких фахівці Івано-Франківської філії «Газмережі» надають відповіді на питання споживачів, щомісячно розширюється. З графіком надання консультацій з газових питань у центрах, можна ознайомитися на сайті Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» за посиланням

https://ivf.grmu.com.ua/

«Попри цифровізацію сучасного життя, багато людей надає перевагу офлайн спілкуванню. Як правило, це люди старшого віку. Щоб забезпечити їм інформаційну підтримку у зручному місці, фахівці Центрів обслуговування клієнтів (ЦОК) Івано-Франківської філії надають консультації нашим споживачам у ЦНАПах, які розташовані в центральних частинах міст або адміністративних центрах територіальних громад», –  каже начальник управління центру обслуговування клієнтів Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Юрій Колодій.

Додамо, що як і раніше, повний спектр послуг з питань розподілу газу з понеділка по п’ятницю можна отримати і в центрах обслуговування клієнтів Івано-Франківської філії «Газмережі».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...