Мед Атлант

В Солотвинській громаді на благодійному ярмарку зібрали 10 тисяч на ЗСУ

Сьогодні, 25 жовтня, на центральній площі селища Солотвин відбулася чергова благодійна акція на підтримку ЗСУ «Щедра осінь», в рамках якої пройшов благодійний концерт за участі колективів громади та окремих виконавців.

А вже завтра в українському календарі День гарбуза. А тому нашу зустріч ми наповнили гарбузами, які звезли з усієї громади, — повідомляє Віталій Білецький.

Кожен бажаючий міг придбати, скуштувати та насолодитися:
🥘 – у повітрі вирували аромати від смачної гарбузової каші, яку готував наш волонтер Сергій Смирнов;
🛍- поруч можна було придбати сумки – торби для зручних покупок;
🍯 – натуральний мед , прополіс, свічки із натурального воску Ivan Hutnyk;
🪔- неймовірні декоративні свічки у вигляді гарбуза від Вікторії Венгрин.

На сцені звучали пісні присвячені Року Легіону Українських Січових Стрільців від фольклорного колективу «Манівчанка» с. Манява та фольклорного колективу «Колорит» с. Пороги, заслуженого працівника культури Володимира Канюка та Петра Яремчука, юної талановитої Алінки Гоголь.

Читала власну поезію Анна Боднарчук с. Маркова та неймовірно чуйний вірш прочитала наймолодша учасниця Христинка Цьомко з с. Кривець. Тішила усіх присутніх своїми авторськими гуморесками Ярослава Іванчук з с. Бабче.

Протягом всієї акції функціонувала яскрава осіння фотозона для створення неймовірних світлин на довгу згадку про цей день.

Разом ми зібрали 10 000 грн, які було передано в наш місцевий Волонтерський штаб Руслані Косович.
Окрема подяка працівникам Солотвинська центральна публічна бібліотека за створення яскравої фотозони, яка додала неймовірної атмосфери до нашої благодійної акції, всім працівникам Культура Солотвинської громади, які в той чи інший спосіб долучилися та посприяли у допомозі, щоб даний захід відбувся, — додає Віталій Білецький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...