Мед Атлант

В Україні частково відновили бронювання від мобілізації

Працівники, які отримали статус заброньованих до 31 травня 2024 року, зможуть подовжити термін бронювання на аналогічний термін.

Кабінет міністрів України на засіданні 25 жовтня погодив часткове відновлення бронювання військовозобов’язаних,  повідомляє Урядовий портал, передає Місто.

Працівники, які отримали статус заброньованих до 31 травня 2024 року, зможуть безперешкодно подовжити термін бронювання на аналогічний термін. Таке протокольне рішення за пропозицією першого заступника Міністра оборони погоджено на засіданні Уряду 25 жовтня, – йдеться у повідомленні.

У Кабміні наголошують, що це забезпечить стабільну роботу стратегічно важливих галузей економіки, серед яких й ті, що працюють на оборону. При цьому до 15 листопада в Україні триває аудит підприємств, які отримали статус критично важливих за останні чотири місяці. Перевірки запровадили через зростання кількості заброньованих працівників.

Після аудиту уряд оновить критерії бронювання і скоригує їх так, щоб механізм працював і на користь нашої безпеки та оборони, і на користь нашої економіки, – додають на порталі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...