Мед Атлант

На війні загинув бойовий медик із Прикарпаття Дмитро Рагузов

Коломийська громада проведе в останню путь військового Дмитра Рагузова.

На жаль, 25 жовтня захисник Дмитро Рагузов помер у лікарні після операції, він був пораненим. Сам воїн жив у Калуші, але в Саджавці мешкає його мама, деякий час і він проживав там. Саме тому поховають захисника у Коломийській громаді, зазначають у пресслужбі міського голови Богдана Станіславського.
Сьогодні, 28 жовтня, о 12 годині біля кільця в Шепарівцях відбудеться зустріч скорботного кортежу з тілом воїна. Далі він попрямує до Саджавки.
Псалтир почнуть читати о 17 годині за адресою: с. Саджавка, вул. Залізничників, 71. Похорон розпочнеться завтра, 29 жовтня, об 11 годині від дому.
Герой з першого дня повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України. Служив медиком, вивозив поранених і загиблих із передових позицій фронту. Воював у найгарячіших точках на сході України.
Під час евакуації 5 жовтня 2024 року отримав важке поранення руки. Був госпіталізований до однієї із лікарень у місті Києві, де медикам не вдалося зберегти поранену руку Воїна. Після ампутації Дмитро пішов на поправку, всі сподівалися, що Герой відновиться. Але, на превеликий жаль, дива не сталося.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...