Мед Атлант

У Дзвиняцькій громаді на ЗСУ зібрали майже 50 тисяч гривень

Вчора, 27 жовтня, в Будинку культури с. Луквиця відбувся Благодійний захід в підтримку ЗСУ.

Розпочався захід з хвилини мовчання в памʼять про загиблих захисників та прозвучав Гімн України. Сільський голова Ганна Вітюк і староста села Володимир Андрусів вручили нагороду – медаль Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» Герою Василю Васильовичу Красію (посмертно). Для отримання нагороди запросили маму загиблого воїна Надію Матвіївну Красій та дружину Марію Ярославівну Красій.
В програмі заходу згадували всіх загиблих захисників – земляків, звучали пісні та вірші на патріотичну тему.
На ярмарці домашньої випічки панував гарний настрій і кожен учасник мав можливість долучитися до доброї справи, купуючи смаколики або пропонуючи свої вироби на продаж. Вибір власноруч приготовлених смаколиків був вражаючий і дуже швидко все розпродали.
Відбувся розіграш лотереї за підтримки приватних підприємців: Ірина Андрусів та Володимир Купчак.

Дякуємо директорці Будинку культури с. Луквиця Лесі Матвіївні Андрусів,всім працівникам культури Дзвиняцької громади. Надзвичайно велику допомогу в проведенні заходу надали працівники, учні та батьки Луквицької гімназії . Дякуємо Луквицька гімназія. Дякуємо нашим талановитим ведучим – Юлія Костів та Вероніка Михайлова! Дякуємо талановитій викладачці, художниці, мисткині декоративного розпису Марії Пазинюк за проведений майстер- клас! Дякуємо всім, хто знайшов час і вніс свою частинку донату в загальну скриньку!
❗️УВАГА❗️Зібрано 46 800грн., 50 євро, збір продовжується, — повідомляють на сторінці громади.

Кошти будуть використані на потреби захисників – земляків.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...