Мед Атлант

У Франківську попрощалися з новопреставленим Володимиром Балагурою

У понеділок, 28 жовтня, в Архікатеральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового м. Івано-Франківськ попрощалися з Володимиром Балагурою.

У переддень похорону відбувся Чин парастасу за померлим. Заупокійні богослужіння очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин у співслужінні Єпископа-помічника Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Владики Миколи Семенишина.

Володимир Балагура, брат о. Степана Балагури, синкела у справах духовенства та священничих родин Івано-Франківської Архієпархії, був відомим прикарпатським меценатом, підприємцем та депутатом Івано-Франківської міської ради.

У неділю, 27 жовтня, відбувся Чин парастасу за новопреставленим Володимиром. Щоб помолитися за його упокій, у соборі зібралася родина покійного, представники влади, друзі й знайомі померлого, парафіяни святині, а також священнослужителі Івано-Франківської Архієпархії та інших єпархій УГКЦ.

Після парастасу Владика Володимир звернувся до скорботної родини зі словами співчуття. Відтак душпастирі читали Псалтир, а зібрані у храмі мали нагоду попрощатися з новопреставленим слугою Володимиром.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...