Мед Атлант

Франківські атовці заявили про аполітичність

Міська асоціація участиків АТО є абсолютно аполітичною та не буде брати участі в перевиборчій агітації за жодного кандидата.

Про це повідомили на прес-конференції Міської Асоціації учасників АТО.

Кожен учасник нашої асоціації висловить свою громадянську позицію в кабінці для голосування, а не вдягаючи форму і нагороди, – пояснив ситуацію Василь Андріїв.

На прес-конференціі розповіли, що майбутні вибори можуть стати крайнім форпостом для того, щоб використати ветеранів у передвиборчій агітації.

Андрій Фармуга зазначив, що атовці розуміють: політики не ставлять хороші цілі щодо ветеранів, а намагаються їх використати.

Виборчий процес почався і до нього хочуть затягнути ветеранів. З точки зору політтехнологів – це останній шанс видавити з атовців все, що можна, – підкреслив Андрій Фармуга.

На прес-конференції розповіли, що в нашій області зареєстровано 14 ветеранських громадських організацій. Зараз вони не проявлять активності. Але учасники асоціації припускають, що перед виборами такі формування будуть нав’язувати свою думку від імені всіх ветеранів.

Думаю, що перед виборами такі організації будуть нав’язувати свою думку від імені всіх ветеранів. Ми будемо публічно осуджувати спроби дискредитувати ветеранських рух за допомогою підтримки того чи іншого кандидата. Ми не хочемо, щоб нас використовували як крайній форпост для майбутніх виборів, – підкреслив Василь Андріїв.

Також у Франківську нагородили найкращого спортсмена грудня. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...