Мед Атлант

“Майстер-шеф” по-прикарпатськи: в Брошнів-Осаді змагалися учні-кухарі

У Брошнівському ліцеї змагалися учні-кухарі Івано-Франківщини.

У обласному конкурсі професійної майстерності взяли участь вісім кращих учнів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти Івано-Франківської області. Переможець буде представляти область в Україні, повідомляє прес-служба Брошнів-Осадської ОТГ. Свої знання, вміння і навики представили кухарі Кутського, Коломийського, Коршівського, Отинійського, Городенківського, Брошнівського професійних ліцеїв, ВПУ№14 м Коломиї та ВПУ№7  Калуша.

Конкурс проходив на базі Брошнівського ліцею. Конкурсанти мали можливість проявити себе у трьох турах: практичному і теоретичному завданнях та презентації навчального закладу.

Розпочався конкурс із практичного завдання, яке учасники мали можливість виконувати у приміщенні виробничої майстерні. Протягом трьох годин на кухні кипіла робота, за якою уважно спостерігало журі. До уваги бралися не тільки смакові якості, оформлення і подача страви, але й сам процес її приготування.

Відтак конкурсанти презентували свої навчальні заклади та дали відповіді на теоретичні питання.

За результатами трьох турів журі визначило кращого кухара Івано-Франківщини: переможцем став учень Брошнівського ПЛПЛ Савчук Михайло. Почесне друге місце виборола представниця ВПУ№7 (м. Калуш) Пацкун Марія  та 3 місце зайняла Михайлич Ірина ГПЛ смт. Городенка.

Читайте також: Спорт у моді: у Брошнів-Осадській ОТГ проведуть велопробіг присвячений до Всесвітнього дня здоров’я.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...