Мед Атлант

14 крадіжок, грабунок, 5 шахрайств: поліція Івано-Франківщини повідомила про кримінал за день

За минулу добу на Івано-Франківщині скоїли 14 крадіжок, один грабунок та 5 шахрайств.

Про це повідомляє сектор комунакації поліції Івано-Франківщини. Усього за минулу добу на лінію “102” надійшло 396 повідомлень.

Окрім крадіжок та шахрайств, скоїли один злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. Трьох водіїв затримали в нетверезому стані. Зазначимо, що від початку року на Івано-Франківщині затримали майже 700 нетверезих водіїв.

26 квітня на Тисмениччині трапилася ДТП: зіткнулися вантажівка й велосипедист. Як наслідок, велосипедиста забрали в лікарню.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Інфографіка: поліція Івано-Франківщини.

Як вберегтися від кишенькових злодіїв, радить поліція. По-перше, будьте уважними і пильнуйте свої речі, особливо, здійснюючи покупки на ринку, стоячи в черзі у супермаркеті чи заходячи у громадський транспорт.

Щоб зменшити ризик стати жертвою злодіяння, стоячи у черзі, дотримуйтесь дистанції, не ставайте надто близько до сусіда. Тримайте мінімальні суми грошей у гаманці. Не носіть із собою без потреби відразу всі кредитки і велику суму грошей, щоб не втратити. Не тримайте цінні речі в задній кишені, ви можете не почути крадіжку.

Викрасти що-небудь з рюкзака легше, ніж з будь-якої іншої сумки, тому не тримайте в рюкзаку гаманці й телефони, особливо в кишеньці на зовнішній стороні. Тримайте сумки перед собою. Не будьте байдужими, якщо помітили, що в чиюсь сумочку чи кишеню лізе чужа рука, приверніть до цього увагу оточуючих, – радить поліція області.

А найкращим захистом оселі є встановлення охоронної сигналізації та дотримання першочергових правил захисту. Залишаючи свою оселю, закривайте вікна, кватирки та балкони.

Читайте також: У Долині чоловік грабував гаражі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...