Мед Атлант

На касира франківського супермаркету склали адмінпротокол через те, що він продав алкоголь неповнолітньому франківцю

Днями робоча група з виявлення фактів продажу алкоголю розширила географію своєї діяльності і завітала з перевіркою торгових закладів на вулицю Г. Хоткевича.

Там, поблизу супермаркету “Колібріс” (ТЦ “Кошик”) було затримано неповнолітнього хлопця з пляшкою алкогольного напою, йдеться у повідомленні спільноти “Тверезий Івано-Франківськ”.

У хлопця вилучили чек із зазначенням товару та пляшку напою. Після приїзду патрульних, Муніципальної варти та представників відділу ювенальної превенції робоча група звернулася до адміністрації закладу щодо факту правопорушення.

Неповнолітній вказав на особу касира, який справді підтвердив, що хлопець придбав алкоголь. Касир був переконаний, що покупець повнолітній. Під час процедури складання адміністративного протоколу адміністратор магазину буквально “вирвав касира із рук поліції” і приховав в приміщенні персоналу, після чого він безслідно зник.

“До слова, цей випадок трапляється уже не вперше в мережі супермаркетів “Колібріс”, де систематично продають алкоголь дітям і безсоромним шляхом приховують касира. Представники правоохоронних органів тримають це питання на контролі, ведеться перевірка”, — йдеться у повідомленні.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства.

Читайте також: Вбивство без трупа: нетверезий франківець повідомив у поліцію вигадану історію

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...