Мед Атлант

На Прикарпатті суд оштрафував чоловіка, який використав підроблений паспорт

24 березня Тисменицький районний суд оштрафував чоловіка, який підробив паспорт та використав його.

Як зазначається у матеріалах справи, в березні 2019 року чоловік знайшов паспорт іншого громадянина у Львові на залізничному вокзалі. Він привласнив його, щоб підробити та використати у власних цілях. Він відклеї з першої сторінки фото власника документа та приклеїв своє.

Факт підроблення паспорта виявився 10 лютого цього року. У Єзуполі в магазині ” Кобза” чоловік пред’явив документ під час складання працівником поліції адміністративного протоколу за вчинення адміністративного правопорушення.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у скоєнні кримінальних проступків передбачених ст.ст. 358 ч. 1, 358 ч. 4 КК України та призначити йому покарання:

за ст. 358 ч. 1 КК України, у виді штрафу в розмірі п`ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в твердій грошовій сумі становить 8500 грн.

за ст. 358 ч. 4 КК України, у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в твердій грошовій сумі становить 850 грн.

Згідно ст. 70 ч. 1 КК України, остаточно визначити покарання обвинуваченому, за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим покаранням – у виді штрафу в розмірі п`ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в твердій грошовій сумі становить 8500 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...